Pismeno prevođenje

PISMENO PREVOĐENJE

 

pismeno prevođenjeZa pismeno prevođenje u današnje vrijeme ne samo prevoditeljima već i svim korisnicima na raspolaganju stoje različiti programi te offline i online alati za prevođenje. Omiljeni online alati kao što je Google Translate svakako mogu olakšati samo pismeno prevođenje, no usprkos svim svojim naprednim karakteristikama takvi alati i nadalje predstavljaju tek jedan u potpunosti strojni način prevođenja.

Nije potrebno naglašavati da u poslovne svrhe (prijevod ugovora, poslovne korespondencije, potvrdi i ostalih dokumenata) takvi alati nisu od koristi. Mi nudimo usluge profesionalnih prijevoda uz zajamčenu maksimalno moguću istovjetnost izvornog i prevedenog teksta.

Trebate kvalitetan, brz i povoljan pismeni prijevod? Dugogodišnje iskustvo u radu kao i kao suradnja s klijentima, visoka stručnost i fleksibilnost garancija su brze i kvalitetne usluge prevođenja.

Jamčimo povoljne cijene, poštivanje dogovorenih rokova kao i apsolutnu diskreciju glede sadržaja prevedenih tekstova.

Širok spektar područja koje pokrivamo Vaše potrebe neće ostaviti neispunjenima. Našu konkurentsku prednost čine prijevodi na području tehnike (strojarstvo, elektrotehnika, građevina, informacijske tehnologije…), ekonomije i prava.

Trebate pomoć u sastavljanju zamolbe, životopisa, pisma namjere? Ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Imate nedoumice u vezi prijevoda, dokumentacije…? Obratite nam se s povjerenjem.
Rado ćemo Vam pomoći besplatnim savjetom.